By
No comments

‘Ik stel voor dat we nog een besluit nemen, gaat Lodewijk verder. Hij staat op en schuift een lege stoel bij. Als we vergaderen over belangrijke zaken, als belangrijke besluiten nemen, wij samen maar ook in onze eigen bedrijven, dan zetten we er altijd een lege stoel bij. De stoel voor de mensen die er nog niet zijn. Voor toekomstige generaties. De stoel van de toekomst.

In gedachten vergaderen de kinderen van onze kinderen, de kleinkinderen van onze kinderen, mee. Hun belangen komen voortaan in onze vergaderingen altijd ook aan bod. De anderen knikken goed idee Lodewijk. En Alphons Bovenwoning lacht, de stoel van de toekomst, prachtig! Want voor iedere vergadering moeten wij ons bezinnen. Even S.T. Even stil. Denk aan de toekomst!’ Uit Het Hebzuchtgas van Jan Terlouw.

Een mooie uitdaging om in 2020 200 stoelen geplaatst te krijgen bij bedrijven en organisaties in Noord-Holland. Help je mee om deze campagne groot te maken? Door leerlingen te helpen met een stoel te versieren en een brief te schrijven naar de organisaties die hem aannemen, door het verhaal van die specifieke toekomststoelen te vertellen of misschien wel met je eigen idee om de toekomst te laten meedoen in alles wat we doen. Met Jan Terlouw als je ambassadeur! www.toekomststoel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *